Praktisch

Inspiratieparcours Nederlands Oefenen

Wanneer? > Waar? > Wat? > Inschrijven? > Contact  

Wanneer?

Het Inspiratieparcours vindt plaats op dinsdag 9 oktober van 9.30 tot 16.45 uur.

Dat is de vierde dag van de Week van het Nederlands 2018 (6 tot 13 oktober).

Waar?

Herman Teirlinckgebouw

Het Inspiratieparcours loopt doorheen het Herman Teirlinckgebouw. Dat gebouw van de Vlaamse overheid staat op de site van het Brusselse Thurn & Taxis.

Meld je 's morgens aan bij de onthaalstand van het Inspiratieparcours Nederlands oefenen (dus niet bij het centrale onthaal).

> Bereikbaarheid 

Wat?

Met deze activiteit bieden we inspiratie rond de organisatie van oefenkansen Nederlands in Vlaanderen en Brussel. Je kan twee sleutelsessies bijwonen, kiezen uit vijftien verschillende workshop, keuvelen op de EXPO...

> Programma 

Inschrijven?

Deelnemen is gratis. Maar je moet je wel inschrijven voor 29 september. Omdat de meeste workshops een maximum aantal deelnemers hebben, is snel inschrijven de boodschap.

Uitzondering: als je enkel de EXPO bezoekt, hoef je je niet in te schrijven.

Rode draad: projectoproep ‘Nederlands oefenen’

Je leert een taal veel sneller als je kan participeren en oefenen in een reële context. Daarom maakte de Vlaamse regering middelen vrij voor de projectoproep ‘Nederlands oefenen’. 21 projecten werken inmiddels een jaar aan het opzetten en verdiepen van hun methodiek. Ze tonen graag wat ze nu al bereikt hebben. Dat is de rode draad doorheen het inspiratieparcours.

Contact

Je kan ons contacteren op nederlandsoefenen@integratie-inburgering.be

  

Logo's regisseurs Nederlands oefenen