Ons team in Roeselare wint Bonte Bende

  • 10 juli 2019

Met de campagne en wedstrijd ‘Bonte Bende’ vraagt de Vlaamse overheid aandacht voor diversiteit in haar teams. Ook wij riepen op om deel te nemen.

En... Trommelroffel...

Ons team in Roeselare heeft gewonnen. Hoera!

De inzending van team Roeselare

Foto Team Roeselare

'TEAM AWESOME', een weerspiegeling van onze diverse samenleving!

Zo stellen wij team Roeselare van het Agentschap Integratie en Inburgering met trots voor! Onze groep bestaat uit mama’s en papa’s, recent afgestudeerden, sporters, muzikanten, een fotografe, reizigers, grapjassen, een vrijwillig ambulancier, talenknobbels, meerdere godsdiensten, creatievelingen, dierenliefhebbers, pendelaars, links- en rechtshandigen, een waarzegger, diverse origines, koffie- en theedrinkers, vegetariërs, enzovoort. Ieder van ons heeft een uniek verhaal. Via ons werk zijn wij samengekomen en kunnen we elkaars verhaal mee vormgeven.

Professioneel leggen wij de lat hoog. We zijn een team van onthaalmedewerkers, een poetsvrouw, trajectbegeleiders, consulenten Nederlands leren, een consulent integratie, leerkrachten maatschappelijke oriëntatie, een leidinggevende en externe partners. Ondanks onze verschillende functies en achtergronden streven we er samen elke dag naar onze klanten een kwaliteitsvolle en integrale dienstverlening aan te bieden. Elk van ons kan hierbij zijn eigenheid behouden.

Deze diversiteit ervaren we als een persoonlijke en professionele verrijking. We weten wat we aan elkaar hebben, we waarderen elkaars talenten, interesses en meningen en we zorgen voor elkaar. Is er iemand ziek? Verdrinkt er iemand in het werk? Heeft een persoonlijke situatie invloed op het werk? Er zal steeds een collega klaar staan om het werk of de persoon op te vangen wanneer nodig. Het is aangenaam werken in een team vol diversiteit!

 
Proficiat, team Roeselare!
#trots
 

bonte-bende-banner.jpg