VACATURES - Ben jij de collega die wij zoeken?

groep mensen multicultureel

 08/04/2021

Elk jaar vinden duizenden mensen via bon hun weg naar een fijne thuis in Brussel. Via ons inburgerings- en integratietraject begeleiden we elk van hen op een persoonlijke manier in hun zoektocht naar antwoorden. Wij zijn voor onze vestigingsplaats in Brussel op zoek naar enthousiaste collega's die er samen met ons voor willen zorgen dat nieuwkomers zich bij ons thuis voelen.

begeleidingstraject Molenbeek

“Om goed te kunnen besturen, moet je het stuur kunnen loslaten”

Bon ondersteunde en begeleidde de gemeente Molenbeek bij de opmaak van hun cultuurbeleidsplan 201-2025. Cultuurbeleidscoördinator Tjorven Vanden Eynde blikt terug op het afgelegde traject met bon.

Groepsfoto fietsles

"Nooit gedacht dat ik zou kunnen fietsen"

Het weer zat de voorbije weken niet altijd mee, maar dat weerhield 15 Brusselse inburgeraars er niet van om twaalf dagen met de fiets op pad te gaan in Brussel. Niets bijzonders zou je denken, maar als je weet dat zij in hun land van herkomst amper of niet hebben leren fietsen, dan is dat een hele prestatie.

man met laptop

Inburgeren in digitale tijden

Ruim 200 Brusselse inburgeraars beginnen vandaag aan hun inburgeringscursus bij bon. Online les volgen is niet voor iedereen evident is. Daarom lenen we Chromebooks uit aan wie er zelf geen heeft en leren we hen tijdens een traject van 5 lessen om ermee te werken.